jueves, 18 de diciembre de 2014

EUPV-ERPV organitza una assemblea informativa sobre els pressupostos municipals

El grup municipal d'EUPV-ERPV han organitzat per al divendres dia 19 de desembre a les 19:00 en la Casa de Cultura una assemblea oberta i participativa amb la finalitat de donar a conèixer la postura del grup municipal sobre els pressupostos municipals.

La coalició en esta assemblea el que pretén -segons el regidor de la coalició Daniel Galvany- és “ explicar per un costat quina és la postura del grup municipal respecte als pressupostos municipals presentats pel govern de la dreta local. Per un altre costat – ha continuat Galvany- volem arreplegar totes les propostes, idees i inquietuds de la gent per millorar el nostre poble”.

El regidor de la coalició Daniel Galvany ha volgut manifestar que “les assemblees obertes i participatives han sigut, a més d'una constant al llarg de tota la legislatura, l'òrgan de decisió i d'acció política per al nostre grup municipal, és a dir, la gent. independentment de la seua militància i de la seua ideologia. aporta les seues idees, les seues propostes i el seus coneixements”.

Per últim, Galvany ha remarcat que “la participació directa és una de les bases per a la construcció d'un poble més igualitari i , per tant, més democràtic. Els nous temps, els nous governs -segons Galvany- s'han de desentendre totalment de com s'ha governat Crevillent durant els últims anys”. 



EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario