lunes, 2 de febrero de 2015

Compromís presenta els resultats de les primàries que van concloure el passat dissabte

Una vegada finalitzat el recompte dels vots presencials i telemàtics de la formació local de Compromís per Crevillent, el resultat ha estat que José Manuel Penalva serà el pròxim candidat a l’Alcaldia de Crevillent amb l’aval del 94% dels votants.

A les dues de la matinada del diumenge, va acabar l’escrutini de  la llista on l’ordre establit pels ciutadans i ciutadanes ha sigut el següent: el primer lloc, Jose Manuel Penalva el segon per a l’actual regidora de Compromís Aitana Mas, el tercer per a Jesús Ruiz, el quart per a la regidora Dory Cortés, el cinquè lloc per a Marcelino Giménez, el sisè lloc per a Javier Riquelme, al setè Eloy Candela, i seguint en l’ordre Francisco José Candela  Coral Mestre, Mercé Iborra, Trinidad Candela, Rosa Gómez i Nuria Puigcerver.

Des del col·lectiu local de Compromís manifestem la nostra satisfacció pels resultats, fonamentalment, per com s’ha desenvolupat aquest procés de democràcia participativa on qualsevol ciutadà o ciutadana que ha volgut, ha pogut triar els nostres candidats i candidates de manera directa.

Per a la portaveu local, Aitana Mas, “d’aquestes Primàries hem aprés molt, el més important és que la gent vol més participación i més protagonisme, i noves formes de fer política, on els ciutadans i ciutadanes siguen el centre de la nostra atenció i no els interessos d’uns pocs i, des de Compromís, estem disposats a escoltar aquest missatge i portar-lo a terme. És temps de canvi i anem a posar totes les ferramentes necessàries perquè la transformació que reclama la societat tant nivell de Govern Municipal com a nivell de la Generalitat Valenciana.”

Afegeix Aitana Mas que “Hem viscut un procés exemplar on ha participat un 70% del cens d’inscrits, és a dir, un total de 443 persones, tot un èxit de participación. Estem molt contents i no tenim més que paraules d’agraïment per al poble de Crevillent”.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario