lunes, 2 de febrero de 2015

Guanyem Crevillent no es presentarà a les próximes eleccions

Des de la constitució de l’assemblea ciutadana Guanyem Crevillent, al mes de novembre de 2014, s’han vingut realitzant múltiples assemblees on es va concretar aconseguir l’aval o suport de 500 persones per a la creació d’una candidatura ciutadana a les eleccions municipals de Crevillent de 2015. 

En el transcurs de tres setmanes, s’han aconseguit al voltant de 400 signatures d’electors de Crevillent, els quals han vist necessària la presència d’una candidatura fonamentada en l’assemblearisme, la participació i la transparència. 

Durant aquest període, es va contactar també amb tots els partits polítics de l’oposició, ja què un dels objectius de la iniciativa era la suma de forces per a facilitar el canvi polític. Finalment, la major part d’aquests partits han decidit no confluir en aquesta plataforma electoral.

Al llarg del procés hem pogut constatar la bona acollida per part de la ciutadania cap a un projecte com el que representa Guanyem Crevillent, així com la necessitat d’un canvi a les formes de fer política cap a la ciutadania.

Al mateix temps, però, la manca d’implicació en l’organització, el volum de treball que representa la construcció d’un nou espai polític i el poc de temps disponible per la proximitat dels nous comicis, han fet que l’assemblea ciutadana haja decidit no presentar-se a les eleccions municipals de 2015.

Tanmateix, s’ha acordat no dissoldre el col·lectiu Guanyem Crevillent i seguir treballant per a fomentar la participació ciutadana i l’assemblearisme, per tal d’aconseguir que la democràcia participativa siga una realitat a Crevillent.

Guanyem Crevillent

No hay comentarios:

Publicar un comentario