lunes, 23 de febrero de 2015

El Grup Municipal EUPV-ERPV demana explicacions sobre la forma en la que s’estan executant les obres a les aceres dels garatges

El Grup Municipal EUPV-ERPV demana explicacions sobre la forma en la que s’estan executant les obres a les aceres dels garatges. Segons afirmen des d’ EUPV-ERPV, la forma en la que s’executen estes obres estan creant nombroses molèsties tant a vianants com a usuaris de garatges, donat que des de fa dies s’està dificultant tant el pas de les persones com impedint l’ús dels garatges als usuaris.

Segons el regidor d’EUPV-ERPV Vicent Selva, “no es pot començar a fer obres trencant les aceres i plenant el carrer de valles, dificultant el pas a les persones i l’ús normal dels garatges, amb els perills que per als vianant comporta haver de superar les obres com si foren una cursa d’obstacles. El nostre grup –ha continuat Selva- creu que la forma correcta és fer les obres d’una en una: obra que es comença, obra que s’ acaba, i no deixant durant dies les obres obertes i sense acabar”.

D’eixa manera, des d’ EUPV –ERPV demanen explicacions sobre este fet ja que, segons afirmen, “son molts els veïns que ens han mostrat la seua inquietud sobre la forma en la que s’estan portant a terme estes obres”.
EUPV-ERPV