martes, 17 de febrero de 2015

La Colla Ecologista Cultural El Campanà celebrarà la xarrada “El que el TTIP amaga“

La Colla Ecologista Cultural El Campanà informa que el pròxim divendres 20 de febrer a les 19:30 a la Casa de Cultura de Crevillent es celebrarà la xarrada “El que el TTIP amaga“ (Tractat de lliure comerç entre la UE i els EUA). L'obscur negoci de les multinacionals. Amb la participació com a ponents de Verónica Gómez, de  la comissió internacional d'ATTAC , i Carlos Arribas, portaveu d'Ecologistes en Acció del País Valencià.

La xarrada està organitzada per la Colla Ecologista Cultural “El Campanà” que forma part de la Paltaforma No al TTIP d'Alacant.

La Plataforma No al TTIP d’Alacant s'ha constituït amb la intenció de mantenir a la societat informada i alerta sobre les conseqüències del Tractat Comercial i d'Inversions (TTIP, per les seues sigles en anglès) entre Europa i Estats Units, que en aquests moments està en negociacions.

La Unió Europea i Estats Units porten des de juny de 2013 negociant eun Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions. Atès que les barreres aranzelàries entre aquestes dues potències econòmiques no són molt significatives, les negociacions, sota una enorme pressió del gran capital, s'estan centrant en la privatització i en el desmantellament -encara major si cap- de la protecció laboral, ambiental i social.

El Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) suposaria una nova fase en el procés de liberalitzacions i privatitzacions que ja està patint la població europea amb les polítiques d'ajust estructural de la troika, i les conseqüències de la qual s'han traduït en retallades, acomiadaments, pèrdua de drets i de qualitat dels serveis, en posar la rendibilitat econòmica per sobre de tot la resta. Les conseqüències no poden ser unes altres que l'augment de l'atur i de la precarietat de la població, i de la càrrega per a les classes amb menys ingressos

Colla Ecologista Cultural El Campanà

No hay comentarios:

Publicar un comentario