jueves, 5 de marzo de 2015

Compromís canviarà la web per a que els ciutadans coneguen el treball que realitza cada seguidor i cada grup polític

Compromís considera irresponsable i deslleial amb altres administracions les manifestacions de la regidora de Mitjans de Comunicació, Laura Gomis, fent comparatives amb altres municipis de la província aliens a aquest debat.

I tot això, per justificar la manca de transparència i ús partidista de l'App i la web municipal amb fins electorals i partidistes per part del govern del PP.

La Regidora Aitana Mas lamenta que per justificar el seu ús i abús partidista d'aquests recursos, es recórrega a mentir sobre els continguts de la web d'alguns municipis amb alcaldia de Compromís com Xaló, Gaianes, Benigembla, Benidoleig, Senija o La Xara, dient que ni tan sols apareixen els noms dels membres de l'oposició, cosa que és radicalment falsa.

A més, qualsevol ciutadà pot comprovar que en cap d'elles es fa ús partidista com a Crevillent, apareixent exclusivament informació institucional, i tenint en compte que són municipis molt petits que alguns no arriben als mil habitants on pràcticament no hi ha activitat política. És curiós que si sumàrem tots aquests municipis als quals al·ludeix la regidora Laura Gomis no sumen ni la tercera part dels habitants de Crevillent.

Per a  Compromís aquesta és una mostra més de la manca de transparència, opacitat i absolutisme practicat pel Partit Popular a Crevillent.

Compromís anuncia públicament el seu compromís que en el pròxim govern, el web municipal haurà informació estrictament institucional, però a més a més  els grups municipals de la Corporació, així com els regidors de forma individual disposaran d'un espai destinat a informar de les seues propostes i activitat política, perquè els ciutadans puguen conèixer el treball de cada un dels representants municipals estiguen en el govern oa l'oposició i valorar de forma transparent el que fan a l'Ajuntament.

Compromís