jueves, 5 de marzo de 2015

Compromís inaugurarà la "VII Exposició de Pintores Crevilentines"

El pròxim 8 de març se celebra en tot el món el Dia de la Dona; dia en què es continua mostrant i es reivindica la lluita de la dona per la igualtat de gènere, per ocupar un lloc igualitari amb els homes en tots els àmbits, socials, laborals...

Reivindicació a la que Compromís per Crevillent, es suma com cada  any  a aquesta reivindicació, que encara a hores d'ara es necessaria. I més si cap, per totes les retallades que seguim sofrint gràcies a un govern, com es el govern del Partit Popular, al que ha deixat ben clar que no li importen les persones i encara menys les dones. Encara queda molt camí per recòrrer per aconseguir una vertadera igualtat entre homes i dones.

Des de Compromís per crevillent, portem anys reivindicant un Pla d'Igualtat entre homes i dones a l'Ajuntament de Crevillent, emparat en la llei Orgànica 3/2007 per a la Igualtat efectiva entre homes i dones, de 22 de març, la qual es va aprovar per donar resposta a una realitat social discriminatoria. I pensem que es una ferramenta indispensable i fonamental en les polítiques d'Igualtat d'un Ajuntament,ja que es vertebra paral·lelament des de tots els àmbits municipals per la seua transversalitat.

Aquest any i paral·lel a l'àmbit institucinal, compromís per Crevillent com a reivindicació de les dones, i per donar-li protagonisme, presenta la huitena exposició de Pintores crevillentines, on des de Compromís per Crevillent, volem destacar el treball, i l'art de les dones crevillentines, sent elles les protagonistes absolutes d'aquesta edició de Pintores.

El proper dissabte 7 de març  a les 19,30 hores a la Casa de Cultura “Jose Candela Lledó” de Crevillent, inaugurarà la VIII exposició de pintores crevillentines, on es rendira homenatge a dones crevillentines, i comptarem amb Séfora Bou Perona Responsable de formació del àrea de la dona del consell de la joventut d'alacant i Joan Miquel Rovira collado formador en noves masculinitats i menbre de la Plataforma Feminsta d'Alacant, on portara a debat, la violència de gènere a través de les xarxes socials, una problemàtica que apareix juntament a les noves tecnologies i que preocupa sobretot a la joventut.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario