jueves, 5 de marzo de 2015

Compromís: "PP utilitza la Web de l'ajuntament y la apliació informàtica com a instrument en la campanya electoral

Fa setmanes l'alcalde llançava l'aplicació "Ayuntamiento de Crevillent" per als smartphones com una eïna per a apropar l'Ajuntament al ciutadà i que hi haguera una comunicació bidireccional. El que no esperava Compromís era que la comunicació fora entre el PP i el ciutadà.

El propi Alcalde deia en la seua nota de premsa que “Los ayuntamientos necesitan estar cerca de sus vecinos informando de lo que pasa en su localidad en tiempo real, y con esta aplicación podrán conocer  durante los 365 días del año  todo lo que el Ayuntamiento desarrolla en el ámbito cultural , deportivo o festivo”. Per tant, des de Compromís no s’enten que en aquesta aplicació, a l’igual que en la web municipal, no estiguen presents les propostes, iniciatives i noticies que fan la resta de grups ja que ells també formen part de l’Ajuntament.

Per a la regidora ecosocialista, Aitana Mas, “Estem davant d’una mostra més de falta de transparència en el govern municipal del PP. Per molt que l’Alcalde, César Augusto, ens vulga vendre la moto, aquesta aplicació com la web, no reflexen tot el que l’Ajuntament desenvolupa en molts àmbits ja que deixa fora una part fonamental com és el treball de la resta de regidors i regidores que representen a la societat crevillentina i que conformen la corporació municipal”.

Afirma Aitana Mas que “una volta més l’Alcalde utilitza aquests tipus de comunicació amb una clara finalitat electoralista, amb la clara intenció d’invisivilitzar la tasca realitzada per la resta de grups i acaparant tots els espais pel pur interés personal. Estem farts de la falta de transparència que practica aquest Alcalde i més encara de què es faça vore el que no és vetant les opinions de part de la corporació perquè recorde que l’Ajuntament som tots, i qualsevol crevillentí o crevillentina pot comprovar el que dic fent una ullada tant a la web com l’aplicació i veurà com totes les fotos són del senyor Alcalde i els seus regidors i no trobarà cap de cap membre d’altres partits, sols, per dir-ho tot, trobarà la foto de cadascú el dia de la presa de possessió però de la resta dels 4 anys cap foto, cap notincia, cap referencia com si no forem part de l’Ajuntament, com si no ferem cap tipus de treball, com si no existirem, com al senyor Alcalde li agradaria”.

Compromís