lunes, 16 de marzo de 2015

Compromís recorda que de res valen els convenis si no hi ha una planificació previa i desenvolupament posterior

El Grup Municipal de Compromís per Crevillent creu que el que necesita el poble no és, precisament, fer el que fa el PP d’anunciar convenis i pressupostos incerts amb altres administracions quan només falten dos mesos per a les eleccions locals ja que, recorda, no se sap el que passarà després de les eleccions i que tant a la Generalitat com a la Diputació hi haurà canvi de govern.

Compromís enten que el que cal és elaborar un inventari i establir prioritats per a la seua conservació i manteniment segons el seu estat. Així, el compromís polític de Compromís per a les sèquies será el d’aconseguir la declaració de Bé d'Interès Cultural.

Per a Aitana Mas, “El punt de partida és fer un estudi de com està tota la xarxa de sèquies històriques de la localitat. El que necessitem és una planificació estratègica i una continuïtat en els programes públics i, per tant, el govern de Compromís realitzarà un estudi integral, establirà prioritats i planificarà uns pressupostos plurianuals per tal de fomentar la recuperació del nostre patrimoni històric”.

La formació ecosocialista explica que ha d'haver una partida pressupostària destinada a millorar el patrimoni històric del nostre poble que ens permeta fer tots els anys actuacions concretes.

Conclou Aitana Mas dient que “de res serveix que fem una actuació concreta hui i que demà ens oblidem de les sèquies durant vint anys com va passar amb l'última actuació de Penya Negra”.

Governar per seguir governant com fa el PP no és la nova política, és la política de sempre, ni és una bona pràctica política comprometre decisions de govern a 70 dies d'una nova Corporació. 

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario