lunes, 30 de marzo de 2015

Esquerra Unida i Esquerra Republicana també acudiran juntes a les eleccions autonòmiques

Hui s’ha donat a conèixer el front d’esquerres que conformaran Esquerra Unida, Esquerra Republicana, Els Verds del País Valencià i Alternativa Socialista, a les eleccions autonòmiques valencianes. En virtut d'aquest acord, persones proposades per aquests partits s'integraran en les mateixes candidatures.

En paraules del candidat a la presidència de la Generalitat Ignacio Blanco, “es tracta de conformar unes llistes plurals, paritàries i representatives del nostre territori i de les diferents sensibilitats d'esquerres, era l'hora de sumar i hem complit l'objectiu: serem més i més forts”.

Des d’EUPV-ERPV, la coalició crevillentina, es veu este pacte com un motor que generarà il·lusió i que portarà a les Corts el model que ja fa quatre anys va decidir emprendre la militància dels dos partits a Crevillent. D’esta manera amb el lema local “Per un poble viu!” i el lema autonòmic “és temps d’esquerres”, EUPV i ERPV afiancen l’aposta per la unitat i perquè cap vot es perda per realitzar el canvi de govern que Crevillent i el País Valencià necessiten.

La participació d'Esquerra Republicana del País Valencià en coalicions municipals amb Esquerra Unida està confirmada ja en 18 municipis: a la circumscripció de València, la capital i Mislata, Torrent (en un procés de confluència), Montcada, Carlet, La Pobla de Vallbona i Gandia (en aquest cas també amb Compromís); a la circumscripció de Castelló, la capital, Vinaròs i Borriana; i a la circumscripció d'Alacant, la capital (dins de la confluència de Guanyem), Dénia, Ondara, Altea, Crevillent, Xixona, Mutxamel i Castalla.


EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario