viernes, 13 de marzo de 2015

EUPV-ERPV critica gastar 11.960 euros en propaganda per part del govern municipal

La coalició d’esquerres ha eixit al pas de la publicació, com ve fent cada legislatura el senyor Asencio, d’una memòria de gestió de l’Ajuntament pagada per tots els crevillentins. Des d’EUPV-ERPV remarquen que esta sempre es publica prèviament al començament de cada campanya electoral i que representa un desperdici de diners que oblida la situació de crisi actual.

En paraules del regidor Vicent Selva “és una descarada burla vendre a la població de que es tracta d’una memòria imparcial, perquè només cal fer una ullada per veure que només comenta inversions que s’han fet, cosa que no és més que la seua obligació com a govern” 
Amb això, ha continuat “gastar més d’onze mil euros en una publicació d’estes característiques en plena era digital, on es pot exercir la transparència de moltes maneres, ens pareix un acte de propaganda que no va en consonància amb l’estat de crisi en que viuen moltes famílies de la població. La gent ha de saber que amb estos diners s’hagueren pogut invertir en  qüestions necessàries.”

Des d’EUPV-ERPV veuen este repartiment de revistes com un cas més que s’engloba en la dinàmica preelectoral que porta el govern de la dreta de Crevillent, que junt a reformes, inauguracions buides de contingut i reasfaltats, busca guanyar en uns mesos tot això que ha deixat de fer des que van accedir a l’última legislatura ara fa quatre anys. 

Per acabar Selva ha volgut recordar que “esta mateixa setmana inauguraran el Centre d’Atenció Temprana, després d’anys tancat i que no entrarà encara en funcionament. Una mostra més que este govern li importa més la foto i els vots, que les persones”.EUPV-ERPV