jueves, 5 de marzo de 2015

EUPV-ERPV organitza una xarrada este dijous amb l’economista Eduardo Garzon

La coalició Esquerra Unida-Esquerra Republicana organitza una xarrada sobre “Treball Garantit”, a càrrec de l’ economista Eduardo Garzón. L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura el dijous 5 de març a les 20 hores.

Segons EUPV-ERPV, amb aquesta xarrada es pretèn oferir una visió alternativa a les actuals polítiques econòmiques i laborals per part del Partit Popular, que “poden ser considerades ineficaces donat que no han aconseguit garantir una eixida social, justa i igualitària de la crisi.”

Des d’EUPV-ERPV assenyalen que la proposta de Treball o Ocupació garantida “és simple: l'Estat té l'obligació de garantir un lloc de treball remunerat (amb condicions laborals dignes) a qualsevol persona que no haja pogut trobar feina en el sector privat o en el sector públic tradicional , i que estiga preparada, capacitada i disposada a treballar, sense importar la seva experiència professional, qualificació, sexe, renda o edat. El Treball Garantit parteix de la premissa que si bé és cert que avui dia a les nostres societats hi ha moltíssimes persones que no estan ocupant cap lloc de treball, també és cert que hi ha molta feina per fer en les nostres comunitats i molta feina que ja es realitza però que no és remunerada. Que no hi haja ocupació no vol dir que no hi haja feina. És profundament absurd i contraproduent en termes econòmics i socials que mantinguem inactives a persones que poden i volen treballar mentre les necessitats dels nostres conciutadans i del nostre medi ambient no estiguen cobertes. I no estan cobertes perquè al sector privat no li és rendible, i / o perquè l'Estat no ha decidit realitzar-les. Un treball que redundarà en benefici econòmic, social, ecològic i cultural.”

EUPV-ERPV ha remarcat que la desocupació és un dels problemes més importants que està patint Crevillent, amb més de 4500 persones inscrites com a demandats de treball i amb molts joves que estan veient-se obligats a marxar a altres llocs per trobar feina i una vida digna.

Per tant, des de la coalició d’esquerres conviden a totes les crevillentines i crevillentins a assistir a este acte, per tal de fer conèixer de primera mà una proposta alternativa i seriosa sobre uns dels problemes més greus que està patint la societat actual.



EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario