viernes, 20 de marzo de 2015

La Colla presenta les seues propostes per a les eleccions municipals de 2015

La colla ecologista-cultural “El Campanà” ha presentat avui un informe amb una sèrie de propostes per als partits polítics que es presenten a les properes eleccions municipals, amb la intenció que les formacions polítiques informen a la societat sobre el seu grau de compromís amb el medi ambient i la cultura, i amb l'objectiu que puguen incorporar alguns d'aquests punts al seu programa electoral.


Aquest informe consta de dos blocs: el primer, que aplega una sèrie de propostes orientades al medi ambient, i el segon, que recull les propostes relatives a la cultura, tot això referit al poble de Crevillent. L’informe està dividit en 14 seccions entre les quals podem trobar: Agricultura, Espais Naturals, Residus, Serra de Crevillent, Mobilitat Sostenible, Urbanisme, Llengua, Cultura i Patrimoni, entre altres.


El document s'ha enviat als partits i se'ls ha demanat explícitament que responguen al document amb els seus comentaris sobre les propostes. Posteriorment, s'elaborarà un resum que inclourà el més destacable de les respostes i es farà una nova nota de premsa amb les conclussions.


Les administracions locals són les institucions públiques més properes a les persones i, per això, són també les que més afecten a la seua vida. Immersos en l'actual crisi ambiental, econòmica i social, pensem que és el moment de donar un pas endavant per comprometre'ns a aportar a la nostra vida un major grau de respecte, conscienciació i preservació del nostre patrimoni natural i cultural.


Per tot això, des de la Colla Ecologista-Cultural “El Campanà” ens hem vist amb la determinació de crear aquest document i donar a conèixer les nostres propostes per a la població de Crevillent, les quals si són acceptades i aplicades per la totalitat de la població (inclosos partits polítics), milloraran la nostra qualitat de vida, així com el nostre sentiment cap al poble.


Colla Ecologista-Cultural “El Campanà”

No hay comentarios:

Publicar un comentario