lunes, 2 de marzo de 2015

Selva i Galvany escollits en assemblea oberta per encapçalar EUPV-ERPV a les eleccions municipals

Els col·lectius locals d'Esquerra Unida i Esquerra Republicana van celebrar el passat divendres 27 de febrer una assemblea participativa d' elaboració del programa electoral amb que concorreran en coalició a les properes eleccions del 24 de maig.  

Des de la coalició EUPV-ERPV es mostren molt satisfets per la bona acollida que va rebre aquesta assemblea i la gran quantitat de propostes que van arribar des de associacions i plataformes, així com de ciutadans independents.

Les propostes, vora tres-centes, que van poder resumir-se en cent vint-i-cinc, ja que algunes van ser repetides i altres unides en una sola; es van agrupar en cinc blocs temàtics: Foment Econòmic i Desenvolupament Local; Urbanisme, Medi Ambient i Mobilitat; Cultura, Educació i Normalització Lingüística, Serveis Socials, Benestar i Drets i Llibertats; Esport, Oci i Festes.

Totes les persones assistents a l'assemblea pogueren debatre i votar les propostes que conformaran el programa electoral de la coalició Esquerra Unida i Esquerra Republicana.

Finalment, l'assemblea aprovà per unanimitat que els actuals regidors Vicent Selva i Daniel Galvany repetiran com a candidats, al considerar com a positiu el treball realitzat durant la legislatura que ara acaba en la seua tasca d'oposició i fiscalització al govern del Partit Popular. La resta de la llista serà completada en les properes setmanes amb noms de persones de les dos formacions com representatives de l' associacionisme i dels moviments socials de Crevillent.



EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario