martes, 14 de abril de 2015

EUPV-ERPV presentaran a la plaça de l’església vella la seua candidatura municipal

Esquerra Unida i Esquerra Republicana presentaran de manera pública el proper divendres 24 d’abril a les 20:00  la seua candidatura a les eleccions municipals. Per a la realització d’este acte s’ha buscat un lloc simbòlic com pot ser la plaça de l’església vella, ja que combina dos de les característiques que vol representar la coalició d’esquerres. Per una banda, manifestar que la política ha de fer-se des del carrer i de manera participativa, i no de manera despòtica i sense consultar a la població com s’ha fet fins ara. I per un altre costat, reafirmar l’aposta d’EUPV-ERPV de recuperar el casc antic del poble, una peça clau per a les polítiques de fer de Crevillent un poble amb vida i del qual sentir-se’n orgullosos.

Per a la coalició d’esquerres la deixadesa en el centre històric de Crevillent és representatiu de la política que s’ha patit del Partit Popular, preocupat més en obres faraòniques i amb poc contingut, mentre la gent normal ha de patir solars i brutesa.

Des d’ EUPV-ERPV creuen de manera ferma en el poble de Crevillent i tenen la confiança de que, a pesar d’este panorama, el poble té la voluntat i el potencial per regirar la situació i demostrar que som un poble viu a pesar de vint anys de govern de la dreta.

Per això conviden a tota la ciutadania a acudir a la presentació dels seus candidats el proper dia 24.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario