jueves, 7 de mayo de 2015

Compromís denuncia el abusiu preu dels cursosde natació de la piscina municipal

Per a Compromís per Crevillent els preus que s'han establert per als cursos d'estiu a la piscina municipal són abusius, i sobretot tenint en compte els serveis i l'horari que la piscina municipal ofereix actualment.

Aquests preus són molt alts també en comparació amb piscines municipals del nostre entorn com és el cas d'Albatera o Elx on el preu/hora del servei és notablement inferior o de clubs privats on el preu és només de 20 € més i amb horaris totalment oberts.

Per al candidat de Compromís per Crevillent, Francisco Candela, “aquestos preus no se corresponen amb el que reben els usuaris de la piscina”. Afegeix Candela que “a més hi ha un problema i és que es va dissenyar i es va construir una piscina petita cosa que dificulta la sostenibilitat financera de la mateixa. És per això que s'ha de prendre aquest servei plenament com un servei públic sense tenir en compte criteris estrictament econòmics”.

Afegeix el candidat de Compromís que a causa d'aquestos problemes de dimensions, d'oferta i de preus, molts veïns i veïnes de Crevillent no tenen altra alternativa que anar-se'n a altres piscines municipals dels municipis colindants.

Des de Compromís es considera que és important la construcció d'una piscina d'estiu ja que no s'entén que un poble d'interior com el nostre no tinga una piscina per a l’estiu. I aquí passa el mateix i és que els veïns que no van a la platja, han de marxar a les piscines de Granja, Cox o Albatera, per la qual cosa s'està perdent possibilitats econòmiques per a la nostra localitat.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario