jueves, 7 de mayo de 2015

Compromís denuncia que la falta de manteniment adequat ha provocat una plaga de la cochinila del cotonet

Compromís per Crevillent denuncia la situació de manca de cura de les zones verdes a Crevillent.

Compromís ha pogut constatar que els grans ficus que hi ha al Passeig dels Abrets i al Carrer Àngel estan infectats d'una plaga de cotxinilla cotonosa o "cotonet" que està suposant molèsties als veïns i la impossibilitat de gaudir dels bancs existents i del propi espai públic.

La proliferació de les plagues als espais públics sol succeir si hi ha una manca de manteniment adequat i no es realitzen els tractaments per evitar-los.
En tota la legislatura s'ha vingut reiterant la necessitat d'un major control i inspecció de les contractes perquè complisquen amb els plecs de contractació aprovats i  a més exigir que el servei que es presta tinga uns mínims de qualitat ja que els paguem tots els veïns i veïnes de Crevillent.

La Regidora de Compromís per Crevillent, Aitana Mas demana que en el cas de que la solució passe per la fumigació, aquesta es faça amb totes les garanties de seguretat i que eviten qualsevol molèstia als veïns i veïnes de la zona.

Fa pocs dies la nostra candidata Rosa Gómez també va manifestar la necessitat de revisar els nostres parcs i jardins i la contestació per part del Govern Municipal va ser la de la política de la por i apel·lar a fets que van succeir fa més de 25 anys, sense aportar cap solució.

Per a Aitana Mas, “els ciutadans volem que quan es construisca un parc o un espai per a l’oci com són els nostres parcs i jardins, també es mantinguen. És un compromís de la nostra candidatura establir les mesures de control de les contractes i també establir compromisos de qualitat en els serveis que es presten a la ciutadania”.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario