lunes, 4 de mayo de 2015

Galvany(EUPV-ERPV): “ Sra. Mallol: la defensa de la salut del veïnat està per damunt de tot”

La coalició Esquerra Unida-Esquerra Republicana ha contestat a les declaracions de la portaveu del Partit Popular, Loreto Mallol, en referència a l’acte de presentació de la candidatura d’esquerres per a les properes eleccions del 24 de maig i que l’única explicació que troben és el nerviosisme del PP davant les perspectives electorals d’este partit en Crevillent.

Les declaracions de la portaveu del PP giren al voltant de les referències que a la presentació de la candidatura d’esquerres es feren a la paralització de la demolició en el seu moment de l’antiga fàbrica d’Imperial i les denúncies presentades per la coalició ja que en el projecte de demolició no apareixia contemplat l’existència d’un element altament tòxic: l’ amiant.

El regidor d’esquerres Daniel Galvany ha manifestat que si la inspecció de treball va proposar la sanció més greu de 35.000€ va ser perquè quedava clar que l’enderrocament no s’estava realitzant de la forma correcta i que la posterior desestimació d’esta sanció no cva ser realitzada per un òrgan independent, sinó per un òrgan polític i per tant proper al Partit Popular, com és el Director d’Educació, Formació i Treball. Així, Galvany ha recordat que “si els inspectors de treball van proposar la sanció, queda clar que els fets ocorregueren com denuncià la coalició d’esquerres”.

A més, ha assenyalat que “el nostre deure és explicar a la ciutadania les barbaritats que el govern del PP ha vingut cometent i el tema de l’enderrocament de la Imperial i l‘amiant és una d’elles, ja que la salut dels veïns no va ser en este cas una prioritat. A més –ha remarcat Selva- quan nosaltres publicitem la nostra activitat política, no ho fem utilitzant els diners públics per fer propaganda, com sí fa el PP, i recordem els 11000 euros de la memòria de gestió municipal publicada fa poques setmanes”.

Per últim, Galvany ha remarcat que “el programa en el qual ens presentem a les municipal és el resultat d’un treball col·lectiu fet per totes aquelles persones que han volgut participar, aportant les seues inquietuds prioritats o coneixements, per la qual cosa les seues propostes representen la pluralitat, la transparència i la participació que demana la gent”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario