lunes, 11 de mayo de 2015

La candidatura d' EUPV-ERPV es presenta amb un codi étic per a les eleccions municipals

Hui dilluns 11 de maig  els candidats de la llista municipal d'EUPV-ERPV ACORD CIUTADÀ que es presenten  per a les eleccions del diumenge 24 de maig han explicat els deu punts dels principis d'acció política que “haurien de caracteritzar una candidatura municipal de ruptura amb la manera de fer del govern de l'Ajuntament de Crevillent”.

Segons el candidat Daniel Galvany el codi ètic “és un exemple de pràctica política que té la finalitat d'apostar per uns principis  amb els quals ens presentem davant el poble”. En este sentit, Galvany ha manifestat que “si volem democratitzar la vida municiapal és molt important que els mandats estiguen limitats, que els salaris també siguen limitats o que som una candidatura que no té  crèdits bancaris, com en les eleccions anteriors, perquè no volem que ningú no ens condicione”.

Finalment, el candidat  ha explicat els punts principals del codi ètic de la coalició EUPV-ERPV. Entre d'altres, destaquen que els electes es comprometen a lluitar contra la corrupció, a apostar per la transparència com la publiciació en la web dels comptes i pressupostos de la campanya electoral o seguir en la línia de democratitzar les decicisions, ja que l'assemblea serà l'òrgan de participació de la candidatura.

Com han fet fins ara, els regidors i regidores se seguixen comprometent a ser altaveu de les lluites socials, és a dir, continuar actuant en col·aboració d'associacions o plataformes; les persones que representen  la candidatura no podran tenir duplicitat decàrrecs en les institucions i, per últim, la candidatura es compromet a denunciar per totes les vies les possibles irregularitats, il·legalitats o casos de corrupció.

EUPV-ERPV