miércoles, 12 de diciembre de 2012

Toni Gisbert i el futur de TV3 al País Valencià dissabte al Casal Jaume I

Des del Casal Jaume I volen fer-nos saber que:


ÚLTIMA HORA!!!: El TS tomba la prohibició d'emetre @TV3cat al País Valencià i deixa sense efecte la multa de 300.000€ a ACPV.

Després d'anys de molt de treball i batalles judicials, la justícia ens ha donat la raó contra la censura i les sancions que el govern de Francisco Camps i el PP valencià van provocar a Acció Cultural del País Valencià-Casals Jaume I. Aquest dissabte 15 de desembre, a les 12h., Toni Gisbert, coordinador general d'Acció Cultural del País Valencià, assistirà a l'assemblea de socis del Casal Jaume I de Crevillent i ens parlarà sobre la nova situació i el futur de TV3 al País Valencià. Hi esteu tots convidats.

Sí a TV3! Sí al valencià!

Nota de Premsa

1 comentario:

  1. Enhorabona! No sóc nacionalista, ni valencià, ni pas català, però si que crec en la llibertat de expressió, i d'elecció, i ambdues han guanyat avui. No sé si això tindrà efecte inmediat o s'haurà d'esperar una decisió del govern central. El que hi està molt clar es què ès un "ZAS, en tota la boca" al Partit Popular, que en lloc de preocupar-se dels problemes reals dels valencians s'ha gastat els diners en publicitat, autobomb, i despeses innecesàries. A més, si la tasca de difusió de la cultura, i llengua, valencianes haguera estat una realitat per part de la rtvv, no hauria estat necessari demanar de nou les emissions del canal català a la Comunitat. Enhorabona a ACPV.

    ResponderEliminar