lunes, 4 de febrero de 2013

EU: 'És una broma de mal gust que el PP es preocupe del que els nostres militants escriuen a les xarxes socials'


El col·lectiu local d’ Esquerra Unida considera que el PP hauria de preocupar-se pels problemes reals que afecten  a la ciutadania de Crevillent i del conjunt de l ‘Estat, en lloc de dedicar-se a espiar el que els nostres militants publiquen a les xarxes socials, fent ús del dret a la llibertat d’expressió.

El conflicte sorgeix com a conseqüència d’ una publicació al Facebook d’ una fotografia que en clau d’ humor descriu la situació de greu corrupció que estem patint a l’ Estat Espanyol.

Juan Carlos Serna, Coordinador del col·lectiu local d’ Esquerra Unida, ha assenyalat que “el nostre regidor, Vicent Selva, té tot el nostre suport i considerem que és una broma de mal gust que amb la situació que estem  patint i amb totes les proves que estan apareixent sobre el presumpte finançament irregular del PP, es dediquen a espiar les xarxes socials del nostre regidor”. D’ eixa manera, Serna ha continuat “el que ha de fer el PP com a partit que governa al nostre municipi és preocupar-se per la situació dels ciutadans de Crevillent, per la desocupació, pels desnonaments, per les retallades en educació i en sanitat, per les irregularitats amb els contractes amb empreses de familiars o amics o per les trames de corrupció amb que estan afectant a tot el PP”.

Per la seua banda, el regidor Selva ha assenyalat que “si el que publique al meu facebook és l’ única crítica que el PP local pot fer al nostre grup Municipal significa que tant Daniel Galvany com  jo estem fent un bon  treball , i que el Grup Municipal EUPV-ERPV està realitzant de forma correcta les tasques per les que van ser votats pels crevillentins i crevillentines”.

Finalment, des d’ Esquerra Unida insten al PP a que comence a treballar de forma seriosa i deixen de fer oposició a l’ oposició, ja que son ells els que governen el nostre poble des de fa ja quasi 20 anys.


Nota de Prems EU

5 comentarios:

  1. Resumen de este comunicado : El Sr selva piensa: Me persiguennn.... Me espian..Me Siento IMPORTANTE Me Atormenta Y al Final Me acojono... ¿Va a buscar Escolta?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este mensaje...¿Lo has escrito solo o te han ayudado?

      Eliminar
  2. Seguro que el alcalde a tenido mucho que ver para que te pongas ese nombre, una noche loca eh?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jajaja es que tiene que ser muy inteligente para ponerse ese nombre en un foro anónimo y encima para decir tonterías provocando que alguien le conteste xD

      Eliminar
  3. Que triste lo del senyor regidor.

    ResponderEliminar