viernes, 1 de marzo de 2013

Hui s'inaugura l'exposició de pintores en conmemoració del Día de la Dona promoguda per Compromís


Compromis per Crevillent, en commemoració del Dia Internacional dela Dona té previst realitzar la setena exposició biennal de pintores crevillentines, on exposaran totes les pintores de la localitat .
L'exposició s'inaugurara el pròxim dia 1 de març a les 20:00 h. en la Casa Municipal de Cultura, on Compromís per Crevillent, comptarà amb la col·laboració d’ Angeli Ibarra Mendiola, amb la flauta, Elvira Gil Garcia, al violoncel, Maria Navascuez Aznar, Bombardi, Yolanda Gil García , Oboe, Loles Mas Mas , Flauta, Clara Alfonso Poveda, Fagot, dones músiques crevillentines que interpretaran peces musicals de dones autores reconegudes en l’àmbit de la música.
Es llegiran poesies a càrrec de Trinidad Candela de poetes destacades al món de la literatura internacional.
Per acabar i abans de la inauguració es realitzarà una passada de diapositives de la biennal anterior, i els quadres estaran exposats des del dia 1 fins al 20 de març.
Des de Compromis volem agrair a totes les pintores que des de la primera edició han donat suport a aquesta activitat, elles són les vertaderes protagonistes, sense elles haguera segut impossible.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario