martes, 30 de abril de 2013

EU fa una crida a la participació per l'1de maig


El Col·lectiu local d’Esquerra Unida Crevillent anima a la ciutadania a participar en les mobilitzacions del Primer de Maig, tant en la diana del treballador, convocada per les centrals sindicals a les 5:00 del mati, que recorrerà els carrers de Crevillent, com en la manifestació posterior a la veïna localitat d’ Elx, que començarà a les 11:00 a la plaça Barcelona.

Esquerra Unida Crevillent, considera que aquesta data es essencial per a la revindicació dels drets laborals aconseguits durant llarg temps y que tant el PP com el PSOE ens estan furtant, portant-nos fins a unes condicions catastròfiques en matèria laboral. Les reformes de ambdós partits estan aconseguint que els treballadors i treballadores tinguin cada cop menys drets portant-los fins a una situació de precarietat laboral, i en alguns casos es pot dir que de poc menys que esclavitud laboral.

Aquestes i altres raons ens fan conscients de la necessitat de reivindicar i lluitar pels drets laborals, per això des de Esquerra Unida animem a la participació ciutadana en aquesta data.

Tenim 6 milions de raons per eixir al carrer al 1er de Maig.

Nota de premsa d’Esquerra Unida

No hay comentarios:

Publicar un comentario