jueves, 16 de mayo de 2013

EUPV-ERPV: “La desocupació és una conseqüència lógica de les polítiques del PP”.


Un mes més, les dades aparegudes referents a la desocupació al municipi de Crevillent mostren un increment de 27 persones, el que situa el total en 5.345 persones, una quantitat que des d’EUPV-ERPV qualifiquen de preocupant i que ha de suposar una prioritat per al govern municipal.

Així, des d’ EUPV-ERPV asseguren que aquestes dades son una mostra més de la incapacitat del govern del PP no solament al nostre municipi, sinó a tot el País Valencià i a la comarca, on ja hi ha 592.797 i 45.901 desocupats, respectivament.

En paraules de Daniel Galvany, regidor d’ EUPV-ERPV, “la realitat està demostrant que les mesures que el Partit Popular porta a terme son ineficaces per acabar amb un problema que és la principal preocupació de la ciutadania: la desocupació. A més, podem vore com és un problema que afecta a tota la comarca, com Elx i Santa Pola, també governades pel PP. D’eixa manera –ha continuat- creiem que seria una aposta interessant que els governs locals de la comarca treballaren junts demanant un finançament adequat per la Generalitat per portar a terme polítiques actives d’ ocupació i per buscar estratègies de foment de l’ economia a tota la comarca, ja que és evident que la comarca forma un únic mercat de treball, amb molts crevillentins que tradicionalment han anat a treballar a les localitats veïnes.  

Per últim des d’ EUPV-ERPV s’ ha assenyalat que el Partit Popular s’ està mostrant impotent i sense idees per garantir el benestar de la ciutadania, en lloc de tractar de trobar alternatives tant al conjunt del País Valencià com a Crevillent, fent de les retallades i de les privatitzacions de serveis públics la base de la seua política. Una política que tindrà com a resultat l’ empitjorament cada vegada més de la nostra economía.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario