jueves, 13 de junio de 2013

EUPV-ERPV: “Una vegada més es demostra que les declaracions alarmistes de l’ alcalde sobre la liquidació de 2012 no tenien cap fonament i eren irreals”

El Grup Municipal EUPV-ERPV ha tingut accés a uns documents que demostren una vegada més que l’ alarmisme de l’ alcalde de Crevillent, César Augusto Asencio, en l’ assumpte de la liquidació dels pressupostos de l’ any 2012 era infundat. 

En este cas, es tracta d’ una circular enviada per la Federació Espanyola de Municipis i Província (FEMP) als diversos ajuntaments de l’ Estat Espanyol on explica que el termini que establia la Llei 2/2011 d’ Economia Sostenible ha sigut modificat per la Llei de Pressupostos Generals de l’ Estat, remarcant que el 30 de maig de 2012 era l’ últim dia per entregar la liquidació sense que es tinguera cap penalització i, per tant, el govern central retenira les transferències que ha de fer a l’ Ajuntament de Crevillent.

En este context, des d’ EUPV-ERPV han remarcat que el seu grup ja va considerar “infundades i alarmistes les declaracions de l’ alcalde” sobre la possibilitat que el govern central tallara les transferències a l’ Ajuntament de Crevillent i que, “una vegada més, hem pogut comprovar com el Sr. Asencio ha intentat amagar les pròpies vergonyes amb unes declaracions publicades en premsa el dia 28 de maig mentint d’ una forma descarada”, ja que fins i tot, la FEMP ha assenyalat que el termini era el 30 de maig, i per tant, no ha havia perill en patir la penalització per no entregar la liquidació. una vegada més

 En eixe sentit, Vicent Selva, regidor d’EUPV-ERPV, ha assenyalat que “aquesta informació de la FEMP desautoritza i deixa en ridícul al Sr. Asencio que ha intentant amagar les pròpies vergonyes atacant un funcionari que té la funció de fiscalitzar les operacions econòmiques de l’Ajuntament i que, últimament, ha redactat informes de disconformitat en diverses operacions que pretenia portar a terme l’ alcalde. Fets -assenyala Selva- que son les raons que han portat a l’ alcalde a atacar d’ eixa forma un funcionari que senzillament fa el seu treball de control, en un intent desesperat d’ amagar les irregularitats denunciades a diversos contractes, com és el cas de Jarditec, Abornasa o amb l’ urbanització del PAI I-10”.

Així, Selva ha assenyalat que és imprescindible que l’ alcalde demane disculpes tant al funcionari que ha sigut atacat per la falta de fonament, com a tota la ciutadania de Crevillent, per una alarma irreal que tenia com a única finalitat desviar les seues responsabilitats com a principal autoritat municipal.


EUPV-ERPV