jueves, 11 de julio de 2013

EUPV-ERPV: “La pèsima gestió del PP costarà a tots els crevillentins quasi 3 milions d’ euros”

El Grup Muncipal EUPV-ERPV responsabilitza a l’ alcalde, Cèsar Augusto Asencio, de la mala gestió relacionada amb l’expropiació dels terrenys on s’han construit els col·legis Pilar Ruiz i Julio Quesada, i que costará al municipi de Crevillent més de 2,7 milions d’ euros, fruit d’ una sentència judicial.

Des d’ EUPV-ERPV es considera que el govern del PP va actuar de forma irresponsable en el procediment que calia seguir per fer efectiva l’ expropiació d’ uns terrenys que es van valorar l’ any 1997 en 490.952€. Com a conseqüència d’ errors en el procediment per part del govern municipal, el propietaris va presentar recursos que van allargar el procediment de tal manera que la sentència judicial obligarà a pagar una indemnització d’ acord amb els preus de 2008, que suposen 2,7 milions d’ euros en lloc dels 490.952€ inicials.  Si el govern haguera realitzat correctament el procediment, el procés no s’ hauria allargat i, per tant, el preu d’ expropiació no s’ hauria multiplicat per cinc. Una quantitat que, en definitiva, es podria utilitzar en assumptes prioritaris, com el foment de l’ economia local, en serveis socials o en beques per estudiants amb pocs recursos.

En eixe sentit, Vicent Selva, regidor d’’ EUPV-ERPV, ha manifestat que “el pagament de 2,7 milions d’ euros és una quantitat altíssima, fruit de la pèssima gestió del govern municipal i, especialment, de l’ alcalde de Crevillent, que una vegada més no ha sabut treballar en nom de l’ interès general, fins el punt de que la seua irresponsabilitat en la forma de gestionar un procediment d’ expropiació ha fet multiplicar per cinc el preu a pagar pels terrenys. Però el que resulta inadmissible –ha continuat Selva- és que l’ alcalde reste importància a l’ assumpte, amb l’ argument de que l’ Ajuntament que es disposa de superàvit, quan eixos diners haurien d’ invertir-se en assumptes prioritaris en un poble amb 27% de paro i amb un serveis públics deficients i privatitzats, mentre paguem unes taxes i uns impostos altíssims en relació amb altres poblacions similars”.

Així des d’ EUPV-ERPV han assenyalat que la irresponsabilitat en la gestió dels interesos municipals per part del PP s’han demostrat no únicament en aquest tema, sinó també amb l’ assumpte de les mentides de Jarditec, la falta d’ informació i de control d’ Abornasa o l’estafa que ha suposat l’ urbanització d’ El Pinar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario