miércoles, 11 de septiembre de 2013

Compromís denuncia la falta de conserge al Francesc Candela

Compromís denuncia que degut a una falta de previsió i coordinació del govern del Partit Popular de Crevillent, el col·legi  Francesc Candela a començat el curs sense conserge, amb tota la problemàtica que això comporta d’alumnes nouvinguts, pares novençans i els preparatius de l'inici del curs.
El Grup Municipal de Compromis per Crevillent ja ho va denunciar la setmana anterior quan no es va presentar cap persona al lloc, per la jubilació de l'anterior conserge, cosa que des de el govern, es savia des de que es va finalitzar el curs anterior a juny i arriba el mes de setembre i no tenen res previst, i així i tot havent-ho denunciat, no envien a cap persona el primer dia de col·legi.
Per a Compromís no s’entén que una cosa tan senzilla de resoldre com és cobrir un lloc de treball per una persona que està en una borsa de treball i més quan la baixa està prevista i anterior a l'inici del curs s'acabe donant una mal servei a tota una comunitat escolar per falta de personal.
Cal recordar que a aquestes coses de gestió ordinària cal afegir el que és més greu com són l’eliminació de places de mestres, les dificultats per a obtenir beques de llibres, menjador, etc i l’ampliació de ràtios, totes aquestes qüestions en gens ajuden a mantenir la qualitat de l’escola pública.

Des de Compromis considerem que aquesta és una mostra més de la situació actual en què es troba aquest Govern Municipal de falta de coordinació i gobernanza efectiva fins a qüestions que no tenen cap tipus de dificultat especial.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario