lunes, 16 de septiembre de 2013

EUPV-ERPV demana al govern local que s’ avance amb urgència en la creació del Banc de Terres

El Grup Municipal EUPV-ERPV va presentar el passat mes d’ abril una moció on es proposava la creació d’un banc de terres, un instrument ja utilitzat a molts municipis del País Valencià i que ha donat bons resultats en la lluita contra la desocupació.

El govern del Partit Popular va demanar que EUPV-ERPV retirara la moció per tal d’ estudiar-la, negociar-la i consensuar postures amb l’ intenció d’ arribar a un acord amb el grup d’esquerres per portar-la endavant. El Grup d’esquerres així ho va fer.

Malgrat això, cinc mesos després de la petició del Partit Popular, els regidors d’EUPV-ERPV afirmen que “no tenim constància que el Partit Popular estiga donant passos per fer realitat el banc de terres, ja que des que es  va fer  una primera reunió fa cinc mesos, no hem tornat a parlar del tema”.

El regidor d’esquerres Vicent Selva ha remarcat que “no podem entendre aquest passotisme del govern del PP en un moment com el que estem patint, on la falta de treball és la principal preocupació de la ciutadania, quan tenim vora 5400 persones sense treball.  Aquesta actitud –ha continuat Selva- juntament amb les constants negatives a totes les propostes que des del nostre grup hem fet en matèria de treball i ocupació, demostren que per este govern del PP no no és una prioritat donar solucions al problema de desocupació.”

En eixe sentít, Selva ha recordat les propostes que el grup d’ esquerres ha fet al llarg de la legislatura, com la creació  d’ una borsa de treball per tasques muncipals basada en criteris socials, per pal·liar les situacions més greus, un pla de rehabilitació del centre històric amb contractació de parats, la recuperació de serveis públics privatitzats per permetre a l’ Ajuntament contractar en funció de les necessitats o, augmentar les partides dedicades al foment de l’ economia local.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario