lunes, 18 de noviembre de 2013

EUPV-ERPV: “es consolida amb la 3a Assemblea Participativa un nou model de fer política”

Els col·lectius locals d’ EUPV i ERPV volen agrair a la ciutadania la seua participació en la III Assemblea Participativa de Crevillent, organitzada pels dos partits.

En aquesta tercera edició, realitzada el passat divendres, els regidors de la coalició Vicent Selva i Daniel Galvany van explicar en un primer moment la tasca que estan duent a terme en l’ajuntament i les novetats que havien esdevingut des de l’última Assemblea. Així de manera ordenada per temàtiques van exposar tot el seguit d’irregularitats que el govern del PP estava cometent en la contractació dels serveis bàsics de l’Ajuntament, i com bona part del pressupost, al voltant d’una quarta part, va a parar a mans d’unes empreses que gràcies a la privatització dels serveis municipals com brossa, neteja d’edificis, aigua, jardineria... s’enriqueixen. En aquest punt es va explicar l’exemple d’Asp on el començament de la municipalització d’estos serveis ja és una mesura d’estalvi real.

La segona part l’assemblea es dedicà a escoltar les propostes dels assistents per tal de millorar la política local. Entre moltes, algunes d’elles van ser per exemple, la necessitat de fer arribar més informació a la ciutadania, la municipalització dels serveis per tal d’estalviar diners creant més llocs de treball local, o la denúncia del manteniment de simbologia feixista als nostres carrers.

Per tant, des d’ EUPV-ERPV es valora molt positivament aquesta tercera edició de l’ Assemblea Participativa que consolida esta manera de funcionar i es considera que és el camí a seguir per acabar amb la desconfiança de la gent del carrer amb els seus representants polítics, donant-li veu i participació en el dia a dia i no amb unes eleccions cada quatre anys. 

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario