miércoles, 22 de enero de 2014

EUPV-ERPV: “Amb la pròrroga amb SELESA, els crevillentins continuaran pagant més que altres municipis que han municipalitzat el servei de recollida i neteja viària”

El grup municipal EUPV-ERPV afirma que amb la prórroga d’un any més a SELESA els crevillentins pagaran més que altres localitats com per exemple Asp o Oriola  els quals gestionen de forma directa el servei de recollida i neteja viària. Segons l’informe publicat el més passat  pel Tribunal de Comptes, la gestió directa és més económica perquè permet l’estalvi de l’IVA més el benefici industrial a l’empresa contractada.

El regidor de la coalició Daniel Galvany ha manifestat que “no hi ha ni una raó objectiva per la qual el govern municipal de la dreta no es plantege la municipalització i prorrogue el servei privatitzat de recollida de brossa i neteja viària a SELESA després d’un contracte de deu anys”. En este sentit, Galvany ha afirmat que “el sr. Asencio haurà d’explicar  quines obscures raons té ell personalment per fer que els crevillentins paguem més que en altres muncipis”.

Galvany ha demanat sentit comú i decència política al govern local perquè segons el regidor “no és lògic prorrogar el contracte amb esta empresa en pràcticament les mateixes condicions com es va fer fa ara deu anys”. “Tots els ajuntaments – ha continuat Galvany- amb sentit comú i que treballen per la seua gent  o bé han municipalitzat o bé han tret a licitació l’adjudicació d’este servei amb preu molt més baixos com és el cas de Bétera un poble semblant a Crevillent on s’ha adjudicat per una quantitat de 1.258.000 euros, és a dir, 600.000 euros menys que a Crevillent”.

A més, segons Galvany “ara ho tenim millor per iniciar un procés de municipalització ja que els vehicles estan amortitzats i són propietat de l’ajuntament”. 

Per al regidor d’EUPV-ERPV, Daniel Galvany “aquesta pròrroga  és immoral perquè no va acompanyada d’un informe econòmic que legitime el manteniment de la privatització i, a més, només pretén allargar el contracte per seguir allargant els beneficis de l’empresa”. En este sentit Galvany ha afirmat que “ L’únic que pretén el govern del PP és mantenir per motius ocults el seu model de privatització  a costa de les butxaques dels crevillentins”. 

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario