martes, 14 de enero de 2014

EUPV-ERPV: “El tema d’ABORNASA és un exemple més de la continua manipulació del PP”

El regidor d’ EUPV-ERPV Vicent Selva, ha criticat la “poca seriositat de la portaveu del PP” amb la resposta a este grup sobre la  presentació d’un recurs contenciós-admnistratiu contra l’ adjudicació del contracte a ABORNASA, planta de residus situada al paratge protegit El Fondo.

En primer lloc, Mallol “atribueix falsament paraules a EUPV-ERPV, el que mostra, una vegada més, la manipulació a la que ens tenen acostumats els governants de la dreta”. Concretament, la Sra. Mallol, assegura que Daniel Galvany va dir que “se paga a Selesa por el tratamiento de basuras”; quan el que en realitat va exigir Galvany va ser “que el govern de la dreta explique perquè pel tractament de la brossa que els entrega SELESA, resulta que ABORNASA factura prop de 100 000 més per diversos conceptes”.

A més, consideren un “despropòsit” que  Mallol intente deixar com mentiders als regidors d’EUPV-ERPV quan assegura “que la quantitats facturada sense contracte no son quasi 100 000, - com va assenyalar EUPV-ERPV- sinó únicament 95 900”.

Per tot això, des d’EUPV-ERPV demanen a la portaveu del PP i a tot el govern de la dreta que en lloc de perdre temps amb manipulacions i mentides, comencen a treballar per governar este poble pensant en els crevillentins i crevillentines protegint la salut i aconseguint rebaixar el que tots paguem per la brossa, i no en els seus interessos propis.



Les declaracions reals de Danel Galvany:

En relació al contenciós administratiu presentat pel grup d’esquerres, segons Daniel Galvany “a banda de la preocupació pel medi ambient i la salut de tots els crevillentins, té la intenció i la voluntat de provocar que el govern de la dreta explique perquè, a més dels 137.548,09€ pel tractament de les brosses que els entrega SELESA, resulta que facturen prop de 100.000 € anuals més per diversos conceptes que se’ls han anat contractant a dit i verbalment, al marge total i absolutament del procediment legalment establit”                 

Interpretació manipulada de la portaveu del PP, Loreto Mallol:


La Portavoz Popular enumera los errores o falsedades::
- el señor Galvany dice que se paga a Selesa por el tratamiento de las basuras, falso puesto que a Selesa se le paga por la recogida de basuras y no por tratamiento.

No hay comentarios:

Publicar un comentario