jueves, 13 de febrero de 2014

EUPV-ERPV: “Amb la municipalització de la jardineria ningú enganyaria als crevillentins”

El Grup Municipal EUPV-ERPV ha manifestat la seua rotunda oposición a la reclamació de més de 200.000€ que l’empresa concessionària de serveis de jardinería ha reclamat a l’ Ajuntament de Crevillent.

En este context, EUPV-ERPV ha destacat que aquest tipus de situacions son fruit de la “nefasta gestió del govern local” del PP, que ha preferit sempre externalitzar i privatitzar serveis públics en lloc de gestionar els serveis públics, entre els quals estan la jardineria, però també la recollida de brossa, la neteja viària, entre altres; sense tindre en compte les conseqüències negatives per als crevillentins, com son una falta de control de les empreses i del treball que realitzen –com va quedar demostrat amb l’ engany de l’ empresa- i del cost.
Vicent Selva, regidor de la coalició d’ esquerres ha remarcat que “no no més ens oposem a esta reclamació, si no que exigim a l’ alcalde que comence a treballar i a fer les gestions necessàries per recuperar aquest servei i oferir-lo de forma directa per part de l’ Ajuntament. De fer-ho així –ha assegurat Selva- no no més tindriem un millor servei i un major control sobre ell i evitariem que les empreses ens enganyaren com ja va fer JARDITEC, si no que estalviariem molts diners, més de 80.000€ per any. És a dir, si s’haguera municipalitzat l’ any 2009 quan va acabar el contracte, l’ estalvi total hauria superat els 350.000€, diners –ha conclós Selva- que podrien utilitzar-se per coses realment importants, com  fomentar el treball o els serveis socials”. 

Així Selva ha instat a l ‘alcalde César Augusto Asèncio a que “deixe d’ intentar prendre el pèl i enganyar als crevillentins i crevillentines, perquè tota aquesta pel·lícula que ha montat amb l’ empresa JARDITEC és únicament responsabilitat personal seua i del govern que dirigeix”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario