viernes, 14 de febrero de 2014

EUPV-ERPV denuncia l’ existència de bosses de cucs als arbres del Centre de Salut

El Grup Municipal EUPV-ERPV ha denunciat el mal estat en que es troben algunes zones ajardinades de Crevillent, i més concretament aquelles que envolten el centre de salut i el Parc Municipal, una zona molt transitada i per on passen molts escolars.

Davant les contínues queixes que el grup ha rebut per part dels veïns de la zona, així com d’usuaris del centre de salut, EUPV-ERPV ha pogut constatar el mal estat d’estes zones, especialment la situació de molts arbres amb bosses de cucs, coneguts com “processionària”, la qual cosa demostra la falta de control i la poca qualitat del servei de manteniment de zones ajardinades, un servei que està externalitzat i que realitza una empresa privada.

Segons Vicent Selva, regidor d’ EUPV-ERPV, “amb situacions com aquestes és confirma la nostra tesi: la gestió privada de serveis públics no només és més cara, sinó que ofereix un servei de menor qualitat. Una situació que –segons Selva- es dona per la deixadesa de l’ equip de govern que prefereix delegar en empreses privades en lloc de garantir uns serveis públics de qualitat i mantenint un contacte directe amb la situació i   del nostre poble i els problemes dels nostres dels veïns”.



Finalment, Selva ha remarcat que els polítics “son votats per gestionar els serveis públics i que aquells governants que declinen les seues responsabilitats i deixen que siguen empreses privades les que ho facen, o bé és que es senten incapaços de governar o és que es mouen per altres interessos”.









EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario