martes, 25 de marzo de 2014

Joves EUPV Crevillent recolza la Vaga General d’Estudiants

Els estudiants crevillentins pateixen cada dia obstacles en l’exercici de la seua tasca. El Partit Popular ataca a la comunitat educativa crevillentina des de tots el nivells de l’Administració.

Wert manté sense tramitar i sense pagar el 100% de la part variable de les beques a tres mesos del final del curs. De tal mode que són les famílies dels estudiants crevillentins, castigades per la desocupació i la crisi, les que han de fer front a les despeses de la Universitat. Unes despeses que s’han triplicat en els últims anys fins a fer impossible la continuació dels estudis de molts estudiants crevillentins i crevillentines.

Wert també ha reduït les beques Erasmus en 16 milions d’euros. Així, només els fills dels rics podran completar la seua formació superior als països extrangers.

A més, la contrarreforma ideològica del ministre Wert, l’anomenada LOMQE, fomentarà l’exclusió social, la privatització i la mercantilització de l’educació també en Crevillent.


Finalment, l’Ajuntament de Crevillent no fa res pels estudiants crevillentins i crevillentines. Al nostre poble no hi ha cap sala d’estudis o biblioteca oberta 24 hores en època d’exàmens. Per no parlar del mobiliari de la Biblioteca Municipal, que necessita una renovació urgent, ja que fa un soroll insoportable al mínim moviment i molesta considerablement als usuaris i usuaries.

Per tot això, el col·lectiu local de Joves EUPV recolzarà i participarà en la vaga estudiantil del pròxim 26 de març. Perquè davant Governs autoritaris i enemics dels drets bàsics, com el dret a l’educació, a la ciutadania jove només ens queda la lluita pel futur.

Així mateix, animem a l’estudiantat crevillentí a recolzar la vaga i a participar en les manifestaciones convocades a Elx pel Sindicat d’Estudiants Independent i el Sindicats d’Estudiants de la UMH. Eixirà a les 11:00 de la plaça de Baix.
Per una educació pública, de qualitat i en valencià!

Joves EUPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario