lunes, 7 de abril de 2014

EUPV-ERPV critica contundentment la despesa de diners públics en fullets manipuladors i plens d’errors per part del govern de Crevillent

El Grup Municipal EUPV-ERPV es lamenta de l’intent de manipulació informativa que el PP ha intentat portar a terme en relació amb la informació sobre els tributs i els impostos que es paga a Crevillent, en comparació amb altres municipis de la província, en una campanya finançada amb diners públics. Aquesta denúncia s’ha fet pública en roda de premsa de manera conjunta amb el Partit Socialista de la localitat.

Des d’ EUPV-ERPV es considera una operació poc honesta que el PP de Crevillent, amb el seu alcalde , César Augusto Asencio, al front, hagen destinat diners públics per realitzar una campanya propagandística del seu partit, més tenint en compte que ens trobem a poc més d’ un mes d’eleccions europees, i a un any de les autonòmiques i municipals, on tot sembla assenyalar que la dreta s’ enfonsarà, com mostren totes les enquestes disponibles. Uns diners que des d’ EUPV-ERPV creiem que poden user utilitzats per fer coses més importants, més tenint en compte que el nostre poble, els crevillentins i crevillentines, estan patint una situació molt desfavorable.

Així, des d’ EUPV-ERPV tenim clar que no podem tolerar que el Partit Popular utilitze ni un sol euro públic per fer en una campanya destinada a netejar la cara del PP i les seues polítiques, intentant camuflar-ho com un exemple de transparència.

A més, des d’ EUPV-ERPV assenyalem que en la informació presentada públicament hi ha més errors dels que el PP, per part de la seua portaveu, Loreto Mallol ha admès. En primer lloc, el que hagen xifrat en 54€ la taxa de la brossa, quantitat que respon únicament a un semestre, pel qual hem d’entendre que la quantitat anyal seria el doble, és a dir, 108€.
Però existeix un altre error que sí canviaria substancialment la posició de Crevillent respecte a la resta de municipis en matèria tributària. En la informació publicada pel PP fan la següent operació matemàtica:

283+89+54= 326 -> incorrecte
         426

Però si es suma correctament, eixa suma hauria de donar una quantitat real de 426€, la qual, si afegim els 54€ corresponents al segon pagament de l’ IBI, la quantitat que paguem els crevillentins seria d’uns 480€, la qual cosa situaria a Crevillent en la posició número 6, front a la posició número 12 que, segons el PP, li correspon a  Crevillent.
L’operació correcta hauria de ser:
283+89+104= 480€

Però des d ‘EUPV-ERPV no volem només denunciar únicament aquestos errors, voluntaris o no, sinó que amb aquesta informació han volgut atacar un dels principals municipis governats per ‘ esquerra a la província d’ Alacant: Asp. Fet que assenyala la poca talla política del partit que ens governa, que es limita a fer una comparació numèrica sense entrar a valorar si els tributs i els impostos que la ciutadania son justos i adequats per als serveis que cada municipi els hi ofereix.

Per això, des d’ EUPV-ERPV reclamem que els impostos per si mateix no són negatius. Sinó que el negatiu és que amb la quantitat d ‘impostos que els crevillentins paguem, els serveis públics dels que podem gaudir són de molt poca qualitat i pràcticament privatitzats en la seua totalitat. Un poble on no comptem, per exemple, amb una piscina pública, on per poder fer esport s’ ha de pagar, sense teatre, sense una programació cultural de qualitat, amb uns serveis socials desbordats, entre altres molts exemples.

Per tant, exigim al govern del PP que prenga mesures i que demane disculpes públicament per aquest deshonest intent de fer propaganda electoral amb diners públics, intentant camuflar com si fos un autèntic exercici de transparència, una manipulació més a la qual el PP tant ens te acostumats.



EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario