lunes, 28 de abril de 2014

La Intersindical Valenciana convoca diversos actes a Crevillent amb motiu de l’1 de Maig

Amb motiu de la commemoració de l’ 1 de Maig la Intersindical Valenciana ha convocat diversos actes a Crevillent. Ha anunciat que dimarts dia 29 d’abril es celebrarà a la Casa de Cultura, a partir de les 20 hores,  una xarrada amb el títol “Intersindical Valenciana: un altre model sindical”. En la mateixa participarà el representant del Secretariat Nacional de la Intersindical Antonio Nyacle,  Pep Coll responsable comarcal del Baix Vinalopó,  i Jose Lahiguera, membre de la Coordinadora de Professorat Interí.

Durant la conferència s’explicarà el model sindical basat en l’assemblearisme, la transparència i l’autogestió que representa la Intersindical i que es contraposa a altres models jeràrquics, tancats i basats en les subvencions del govern de torn. Així, la Intersindical Valenciana s’ha mostrat en els últims temps com un exemple de lluita, amb la recent col·laboració en l’organització de les anomenades Marxes de la Dignitat.

Igualment, des de la Intersindical es convoca als actes que es realitzaran el 1r de Maig, diada de la classe treballadora, que s’iniciarà a Crevillent amb una xocolatada al Casal Jaume I de Crevillent a les 6:00 hores, per a seguidament acudir a la tradicional “Diana obrera” que recorre els carrers del poble. Més tard, a les 11 hores s’acudirà a la manifestació convocada a Elx en la plaça Barcelona.


Per últim, es recorda la garantia d’independència que suposa per a la Intersindical Valenciana el fet que el 95% del seu pressupost prové exclusivament de les quotes sindicals dels seus afiliats, cosa que allunya aquest sindicat de casos de corrupció i d’influències de caràcter partidista.




No hay comentarios:

Publicar un comentario