viernes, 20 de junio de 2014

EUPV-ERPV reclama l' apertura del Centre d' Estimulació Temprana el més prompte possible

El Grup Municipal EUPV-ERPV reclama a la regidora de Benestar Social, Juana Guirao, que treballe per trobar la fórmula per posar en marxa el més prompte possible el Centre d' Estimulació Temprana (CAT).

El CAT és un centre destinat al tractament assistencial i/o preventiu de xiquets i xiquetes amb problemes de desenvolupament o risc de patir-los per causes d'origen prenatal, perinatal o postnatal, amb edats compreses entre 0 i 6 anys. És a dir, donar suport i tractament a xiquets i xiquetes amb discapacitat o amb risc de patir-la.

En Crevillent aquest centre ja existeix, situat al barri de Ronda Sud, però es troba tancat, malgrat que Conselleria va donar l' autorització pertinent per poder funcionar. Així, des d' EUPV-ERPV s' assenyala que l'única cosa que falta és la voluntat política de dotar-lo de finançament per poder posar-lo en marxa. També assenyalen des d' EUPV-ERPV que les famílies que ara tenen eixe problema “han d' anar a la veïna ciutat d' Elx, el que suposa un gasto i unes incomoditats tant per a les famílies com per als propis xiquets, més tenint en compte que son xiquets amb discapacitat i que, a dia de hui, les famílies crevillentines no estan passant pels seus millors moments econòmics”

Per això, el regidor d' EUPV-ERPV, Vicent Selva ha remarcat que “és necessari que l' Ajuntament de Crevillent pose en marxa el més prompte possible aquesta instal·lació, ja que són moltes les famílies que tenen xiquets i xiquetes amb estos problemes que, dia a dia, s' han de desplaçar a Elx, el que -ha assenyalat Selva- resulta absurd si tenim en compte que a Crevillent tenim un Centre d'Atenció Temprana, ja autoritzat, que està tancat perquè ni la Conselleria de Benestar Social, ni el govern del PP veuen prioritari destinar els diners necessaris per complir les necessitats d' estes persones. Per això -ha tancat Selva- reclamem al govern del PP que destine les quantitats necessàries, que no serien més de cent mil euros anuals, per ajudar a estes persones que tant ho necessiten”.


Per últim, Selva, ha remarcat que “esperem que el PP prenga les decisions oportunes per fer-ho possible i deixe de construir infraestructures sense donar-li contingut, com també passa amb el CRIS, o a anunciar altres que s' anuncien des de fa anys sense ni tan sols construir-ho, com és el Teatre Chapí”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario