miércoles, 25 de junio de 2014

Galvany: “Si el sr. Moya no sap diferenciar entre un informe i una auditoria no hi ha res més a parlar”

En relació a les declaracions del sr Moya sobre la nau que té Selesa a les afores del poble, el grup municipal d’EUPV-ERPV ha volgut deixar clar al segon Tinent d’Alcalde que un informe sobre els quadres d’amortització com és l’informe Garrigues res té a vore amb una auditoria pericial sobre el valor de la nau de SELESA.
Per al regidor de la coalició Daniel Galvany “l’informe Garrigues es va contractar amb la finalitat d’avaluar el quadre d’amortització presentat per SELESA i per part d’aquesta empresa no es va acceptar la solució que plantejava este informe”. En este sentit, Galvany ha explicat que “segurament per part de l’Ajuntament es va contractar un altre informe perquè no agradava la conclusió de l’informe Garrigues”.
Segons el portaveu adjunt de la coalició d’EUPV-ERPV, Galvany ha explicat que “la jugada de l’alcalde tenia la mateixa línia a seguir que es va fer amb la privatització de l’aigua. El que pretén l’alcalde -ha continuat Galvany- és allargar contractes de manera il•legal amb l’única intenció d’augmentar els beneficis d’esta empresa però l’informe Garrigues ho va paralitzar”. Galvany s’ha preguntat si “el sr. Asencio acabarà treballant en alguna d’estes empreses”.
El regidor de la coalició ha volgut remarcar que “volem saber el preu real de la planta per poder valorar si la nau de SELESA és un deute injust que el poble està pagant amb la taxa de la brossa i això només es pot saber si fem una auditoria. Una taxa –segons Galvany- de les més cares de la província”.

Amb tot, el regidor de la coalició ha remarcat que el sr. Moya “no ha aclarit si l’informe té un preu comparatiu al que va proposar SELESA, ni el motiu pel qual l’adjudicació del projecte d’obra, i l’obra, no va eixir a concurs públic i es va adjudicar a dit”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario