jueves, 3 de julio de 2014

Compromís denuncia la incapacitat del ajuntament per articular una oferta d'oci que dinamitze l'hosteleria i cultura local

Compromís per Crevillent considera que la problemàtica de la falta d’oportunitats d’oci, especialment a l’estiu, és conseqüència directa de la falta d’idees i la incompetència a l’hora d’aportar solucions per part del  govern municipal del PP.

Després de  20 anys de govern el resultat és el d’una quasi extinta oferta d’oci que ha permès una degradació de la imatge de Crevillent en aquest sentit i un perjudici econòmic al sector de l’oci en la nostra localitat.

Compromís per Crevillent considera imprescindible encetar un debat en la societat del nostre poble, per tal de recuperar i millorar la qualitat de vida dels crevillentins i crevillentines.  Des de Compromís entenem que “s’ha d’apostar per una programació d’activitats a l’estiu com concerts al carrer, cicles de teatre, concursos o tallers realitzats en aquelles zones on es concentren els sectors serveis amb el què s’aconseguiria una dinamització de l’activitat i la participació en el mateix” .

La societat crevillentina reclama més oci i alternatives i, a més, veu com el poc que hi ha ara es veu afectat per la problemàtica de les terraces a l’estiu. Els últims dies s’ha obert un debat per part dels usuaris de les terraces nocturnes a la plaça de la Comunitat Valenciana respecte a que es considera que tancar-les entre la 1:30 i les 2 de la matinada és massa prompte en horari estival. Necessitem un consens, un acord entre pubs i veïns per tal de compatibilitzar el dinamisme que busquem per conciliar l’oci amb el descans de les persones que viuen als voltants.

Crevillent compta amb una política d’ajuda i promoció a l’oci local insuficients amb les conseqüències negatives que té per a les veïnes i els veïns de Crevillent que veuen com han d’agafar un cotxe o el transport públic (si funciona a eixes hores) per poder gaudir d’una estona de diversió i, a tot això,  sumant-li una despesa més amb el greu índex d’atur que té la nostra localitat i més encara al sector del joves.


Per a la regidora, Aitan Mas, “Els joves tenim dret a que el nostre poble tinga vida, som nosaltres els que volem revitalitzar-lo però no es pot amb les polítiques que fa el PP. Necessitem que aquest govern assimile que som joves amb dificultats per emancipar-nos, que no tenim un gran o cap poder adquisitiu, necessitem una programació per a nosaltres, formem part de la societat i sembla que el PP fa anys que ens ha exclòs. No tenim prou en emigrar perquè no tenim treball sinó que també acabarem emigrant per avorriment”. “ Fa massa temps que els joves no comptem per als governants del nostre poble i reclamem que això acabe”, afirma Aitana Mas.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario