martes, 15 de julio de 2014

El col•lectiu local d’Esquerra Unida condemna els atacs israelians sobre el territori palestí de Gaça

El col·lectiu local d’Esquerra Unida de Crevillent condemna els atacs de l’estat d’Israel i mostra la seua total solidaritat amb el poble palestí que està sent brutalment massacrat i assassinat pels atacs de l’exèrcit israelià i que han tingut com a conseqüència la mort de vora 200 persones, milers de ferits i la destrucció de vivendes i altres infraestructures bàsiques.

Esta operació d’atac contra el territori de Gaça va començar l’1 de juliol i segons EUPV “no es pot permetre que l’exèrcit israelià realitze incursions en territori palestí amb l’únic objectiu de masacrar indiscriminadament una població que des de fa anys està patint la repressió israeliana i l’abandonament de la comunitat internacional”.

Així, Nico Pérez, d’Esquerra Unida, ha assenyalat que “el que està pasant als territoris palestins és una autèntica massacre per part de l’Estat d’Israel, amb el silenci còmplice de la UE i dels Estats Units, que està bombardejant i atacant de forma indiscriminada, causant víctimes, més de 200 morts, entre pobació innocent amb la falsa excusa de lluitar contra el terrorisme. És per això –ha continuat Pérez- que a la resta de paisos no podem quedar de braços creuats i hem de mostrar la nostra solidaritat amb estes víctimes i exigir als nostres respectius governs que obliguen a Israel a cumplir la legalitat internacional i deixe d’executar este genocidi”.

Des d'Esquerra Unida han remarcat que la situació dels habitants de Gaça és greu des de fa anys, ja que des del 2007 viuen assetjats per l’exèrcit israelià, i amb una quarta part de les persones vivint baix l’umbral de la pobresa que ara “s’està agreujant amb aquestos atacs indiscriminats”.


Per últim, des d’EUPV s’anima a tota la ciutadania a participar en totes aquelles accions de suport als palestins i que exigisquen al govern de l’Estat Espanyol i a la UE que s’impliquen per trobar una solució i posar fi a esta injustícia.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario