viernes, 11 de julio de 2014

EUPV –ERPV: “ Sr. Moya: serem amics de la decència i de totes aquelles persones que lluiten contra la corrupció”

En relació a les declaracions sobre l’expedient sancionador a l’anterior interventor, el grup municipal EUPV-ERPV ha qualificat d’indecents les declaracions del portaveu adjunt del govern del Partit Popular,

El regidor de la coalició d’esquerres, Daniel Galvany ha qualificat les paraules del protaveu adjunt -en relació al procés obert de Castro Urdiales on actualment hi ha 15 condemnats i 158 imputats- de “pròpies d’un mentider compulsiu i d’una manipulació pròpia del govern de la dreta”. En este sentit, Galvany ha convidat a fer un repàs a l’hemeroteca sobre el cas de Castro Urdiales “per tal que corregisca públicament les seues paraules i demane disculpes a la gent de Crevillent”.

Sobre les irregularitats detectades per l’anterior interventor, el regidor de la coalició ha volgut deixar clar que” no ens pareix un tema menor ni de cinquena filera que certes empreses tinguen un contracte il·legal, no complisquen la llei mediambiental, no tinguen la llicència obligada per fer l’activitat que fan o incomplisquen contractes en allò referent al número de treballadors”. En este sentit, Galvany ha remarcat que “tampoc no és un tema menor que el govern crevillentí no defenga els interessos dels crevillentins i pretenga sempre allargar els contractes a certes empreses perquè els beneficis no els tinga precisament el poble”.


Amb tot, el regidor de la coalició ha manifestat que “sempre ens sentirem i serem amics de totes aquelles persones decents que treballen per defendre els interessos de la majoria i lluiten contra la corrupció i contra aquelles persones que la practiquen, l’amaguen o la legitimen”. El regidor ha conclòs demanant al sr. Moya si “entre els seus amics hi ha algun dels cent imputats per corrupció del Partit Popular valencià”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario