viernes, 7 de noviembre de 2014

Esquerra Unida de Crevillent participarà a les primàries per escollir les llistes autonòmiques



Esquerra Unida de Crevillent participarà demà dissabte 8 d’octubre al procés de primàries d’ Esquerra Unida del País Valencià. En Crevillent, la votació tindrà lloc a la nova seu d’ EUPV, situada al Carrer Joan Fuster, junt l’ ambulatori, entre les 10 h i les 19h.

A Crevillent son vora 60 les persones que s’han inscrit per participar a este procés que s’ha dissenyat per donar la màxima participació possible a totes aquelles persones que volen participar en l’elecció dels candidats que representaran a Esquerra Unida en les properes eleccions autonòmiques del 2015.

La votació constarà de dues parts, una en la que s’ escollirà al candidat o candidata per la Presidència de la Generalitat i un altra en la que s’ escolliran les llistes de les diferents circumscripcions: Alacant, València i Castelló.

Els simpatitzants que s’han inscrit per participar en el procés podran fer-ho escollint al candidat o candidata a la Presidència de la Generalitat, posició per la que opten Marga Sanz i Ignacio Blanco.

Les llistes per les circumscripcions, en canvi, seran votades únicament per les persones afiliades. Pel que fa a la circumscripció d’ Alacant, l’ elecció serà entre la llista “Una Esquerra Per Guanyar el País” liderada per l’ actual diputada a les Corts Valencianes Esther López Barceló, a qui dona suport el sector conegut com Independents, part del PCPV i la corrent Espai Alternatiu; front l’ encapçalada per David Rodríguez ,amb el títol “Candidatura de la Pluralitat d’ Esquerra Unida”, amb el suport del sector oficialista del PCPV, IR i Izquierda Abierta.

Des d’ Esquerra Unida de Crevillent s’ espera una bona participació en aquestes primàries, segurs de que este és un primer pas per seguir obrint més les portes a la participació de la ciutadania en Esquerra Unida.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario