lunes, 1 de diciembre de 2014

Compromís insisteix en que el regidor de Joventut no coneix les necesitats dels joves

El PP té un problema clar i és que no entén els i les joves. Si el senyor Candela l'únic argument de pes que té és emprar que s'ha gastat 3,5 milions d'€ en un edifici que porta anys i anys construïnt-se i amb el qual ens hem gastat una fortuna això vol dir que encara no sap quina és las realitat del seu poble. A més, en tot cas, l’actitud electoralista la té el seu propi partit encapçalat per un alcalde que ha estat capaç de tindre mesos i mesos i, en alguns dels casos anys, tancats certs edificis que, finalment, al llarg d'aquest any electoral per fi veurem oberts i ben inaugurats. Això com ho defineix el PP? Segur que ni ho considera oportunista ni electoralista.

Afegir que no és demagògia criticar les activitats que farà aquest centre que encara no he vist funcionar, ho podem fer perquè hi ha una memòria a la qual el senyor Candela li ha donat el vistiplau que no és més que el que es ve fent fins ara.

Critica el senyor Candela que en 4 anys no s'ha fet cap proposta en aquesta matèria però no diu que ha estat una llavor complicada parlar de joventut aquestos quatre anys perquè puc contar amb els dits de les mans les voltes que el senyor regidor ha assistit a les comissions de joventut. Per tant, que no titlle de res a ningú i que mire primer quina és la seua responsabilitat com a regidor i la complisca.

Com sempre, qualsevol cosa constructiva que provinga de l'oposició ha de ser desprestigiada i abolida. Seguirem fent les propostes l’agrade al regidor o no perquè la realitat és que els joves no tenen res en aquest poble.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario