jueves, 4 de diciembre de 2014

Esquerra Unida de Crevillent inaugura una nova seu amb el candidat a la presidencia de la Generalitat Ignacio Blanco

El col·lectiu local d’Esquerra Unida de Crevillent convida a tots els veins i veines a la inauguració el divendres 5 de desembre a les 19:30 h. en la seua nova seu, situada al carrer Joan Fuster, 5, junt l’ambulatori.

Per este acte es contarà amb la presència d’Ignacio Blanco i Esther López, candidats per les properes eleccions autonòmiques de maig de 2015.

Ignacio Blanco va vèncer els primàries per a candidat a la presidència de la Generalitat, mentre que Esther López ho va fer per liderar la llista de la provincia d’Alacant.
Des d’Esquerra Unida pretenen que siga un acte polític però també festiu, per la qual cosa es servirà una “picaeta” i hi haurà música.

Nicolasa Pérez, portaveu del col·lectiu ha assenyalat que des d’Esquerra Unida

“volem obrir i posar al servei de la gent un espai on es puga participar. Un espai per a la política, però també per la cultura, per l’ oci, per a treballar amb la ciutadania i  les associacions. En definitiva, un espai que no siga únicament d’Esquerra Unida, sinó que siga un espai del poble i per al poble. Per això –ha remarcat Pérez- convidem a la gent a este acte d’inauguració, però també a que participen i proposem qualsevol tipus d’activitat a esta nova seu”. 

EUPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario