martes, 27 de enero de 2015

EU i ERPV reediten el pacte a les municipals del 2015 amb el lema de precampanya "Per un poble viu"

EUPV i ERPV tornaran a presentar-se a les eleccions municipals del maig de 2015, segons han manifestat els representats dels dos partits en la roda de premsa realitzada a les portes de l’Ajuntament de Crevillent. El lema de precampanya de la coalició d’esquerres per a estos mesos serà “Per un poble viu!”

Per a Josep Candela, membre d’Esquerra Republicana. “EUPV i ERPV ens tornem a presentar junts amb la finalitat de recuperar l’Ajuntament de Crevillent per a tots els crevillentins i totes les crevillentines”. Segons Candela, “durant estos anys hem apostat per la democràcia directa, la transparència, la defensa del patrimoni històric, la recuperació dels serveis privatitzats i les denúncies en contra d’aquells contractes que atempten contra el medi ambient i la salut de les persones amb l’única finalitat de defensar els interessos de la majoria. Hem entés des de sempre –ha continuat Candela- que la nostra oposició havia de ser valenta per tal de contruir un govern valent”.

Segons la representant d’EUPV Nico Pérez “el lema de precampanya “Per un Poble Viu!” pretén explicar el que volem per al poble de Crevillent”. En este sentit, Nico Pérez ha explicat que “volem elaborar un programa participatiu i de referència per a tota la ciutadania i les entitats del poble amb l’objectiu de contruir un poble actiu que aposte en l’aprofundiment de la democràcia participativa com a ferramenta a favor de la majoria i que permeta un canvi de transformació real a les majories del Partit Popular ”.

La representant d’Esquerra Unida ha volgut deixar clar que “la candidatura d’EUPV-ERPV serà representada per la gent que ha estat donant la cara  sempre en el carrer i en les institucions en la defensa de la llengua, del medi ambient, de les festes locals,  de l’escola  i de la sanitat públiques…” Per això, per a Nico Pérez “ens presentarem amb un codi ètic basat en principis com la limitació dels sous els regidors o una candidatura sense crèdits bancaris”. EUPV-ERPV