lunes, 9 de febrero de 2015

EUPV-ERPV fa una crida al voluntariat per col·laborar per un poble viu

La coalició d’esquerres EUPV-ERPV fa una crida a totes aquelles persones que esperen que es produïsca un canvi al govern local de Crevillent  perquè participen activament com a voluntaris durant la precampanya i la campanya per a les properes eleccions de maig, aportant els seus coneixements i experiència, tant fent propostes per a confeccionar el programa electoral, com participant a les assemblees obertes o ajudant a difondre les seues propostes.

Segons EUV-ERPV la possibilitat de canvi polític en Crevillent és cada vegada major i per això és necessari l’impuls conjunt de la ciutadania juntament amb organitzacions polítiques i moviments socials. És en eixe context que la coalició EUPV-ERPV obri les portes a la participació de la gent que, sense afiliació política, vulga aportar els seus coneixements i les seues experiències per aconseguir canviar la realitat política de Crevillent.

Per això, a la plana web www.somesquerra.com/feste-voluntaria s’hi ha habilitat un espai perquè aquelles persones que vulguen sumar-se al projecte i participar activament puguen posar-se en contacte amb la coalició EUPV-ERPV.

Si t’agradaria compartir els teus coneixements i les teues experiències per ajudar a fer realitat un nou govern per a Crevillent.
Què puc fer?

-          Fer-me voluntari 2.0.Compartir notícies per les xarxes socials (facebook, twitter, etc).
-           Ajudar-nos a fer el nostre programa electoral per mitjà de les assemblees o per les xarxes socials.
-          Ajudar-nos a difondre el material per internet o pel carrer.
-          Fer-te interventor/apoderat en les municipals.
-          Ajudar-nos en la campanya electoral de maig.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario