viernes, 13 de febrero de 2015

EUPV-ERPV recollirà propostes per a l’elaboració d’un programa participatiu

Amb la finalitat d’elaborar un programa obert, participatiu i democràtic, el grup municipal l’Esquerra al llarg de tot el mes de  febrer debatrà, es reunirà i recollirà totes les propostes de les persones i col·lectius interessades en  la creació del programa municipal amb el qual es presentaran a les eleccions municipals del mes de maig.

Segons Josep Candela, “el programa participatiu el farà la gent del poble que vulga aportar els seus coneixements i les seues inquietuds”. En este sentit, Candela ha volgut remarcar que “l’únic requisit és, simplement, que vulguen participar en l’elaboració del programa, és a dir, sense filtres: no fa falta ni ser militants ni ser simpatitzants dels partits que integren la coalició”

Candela ha volgut deixar clar que “volem tenir tancat el programa i el procés participatiu  el 27 de febrer en una assemblea on es proposaran, debatran i votaran totes les propostes que  ens hagen fet arribar des des tots els àmbits de la societat. Entenem que – ha continuat Candela- a partir del mes de març hem d’explicar a tot Crevillent de quina manera volem governar este poble”.

Les assemblees participatives han sigut la base de treball de la coalició EUPV-ERPV durant l'actual legislatura, des d'on han eixit les principals propostes -des de la municipalització de serveis públics, fins a la protecció del patrimoni històric- que el Grup Municipal EUPV-ERPV ha presentat durant estos quatre anys. Amb la pretensió de mantindre esta línia de treball, oberta i cooperativa, a esta assemblea es podran fer arribar propostes tant per escrit o per la web com a la mateixa assemblea, on es podran defensar i seran votades.

Tanmateix, en esta assemblea també es podran proposar noms per a formar part de la candidatura a eleccions municipals, amb l'objectiu de conformar una candidatura on estiguen representats els moviments socials i la ciutadania amb la que compartim els objectius de transformar la realitat del nostre poble, apostant per la participació, la transparència, la gestió pública dels serveis públics i la denúncia de les irregularitats i l'enxufisme a l'Ajuntament.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario