miércoles, 11 de marzo de 2015

Galvany(EUPV-ERPV): “El pròxim govern municipal ha de sentir-se orgullós del seu patrimoni històric”

Els regidors del Grup Municipal d’EUPV-ERPV han visitat la casa cova i museu anomenada d’Antonio i Matilde i s’han compromés amb la família que faran tot el possible per difondre el museu i els treballs en espart dels seus avantpassats que, en definitiva, són patrimoni de tot el poble.

Per al regidor de la coalició  d’EUPV-ERPV Daniel Galvany  “la cova museu és un exemple més de com el govern local ignora el passat històric de tots els crevillentins i de com ha menyspreat el nostre patrimoni”. En este sentit, Galvany ha demanat al govern del Partit Popular que “mostre interés i done a conéixer esta cova museu, un autèntic museu de la història de l’espart i de la pleita”.

Segons el regidor de la coalició “este museu treballat únicament pels seus familiars pot ser un lloc de visita -si hi ha voluntat política- no només per a la gent del poble, sinó  també per a totes aquelles persones que vulguen conéixer Crevillent i els treballs relacionats  amb l’espart”.

La cova museu, segons Galvany, “pren una rellevància important perquè les cases cova són una expressió arquitectònica i urbanística que identifica totalment el nostre poble”. Per a Galvany “el govern local hauria de tenir un projecte de poble encaminat a la recuperació del patrimoni fent un treball de camp per tal d’anar dignificant i posant en valor allò que hem heretat com a crevillentins”.


Amb tot, el programa participatiu aprovat en assemblea el passat mes de febrer reflectix la recuperació del patrimoni històric amb la intenció de promoure la seua difusió i de donar a conéixer altres valors que el govern del Partit Popular no només ha menyspreat i oblidat sinó que també ha destruït.  



EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario