jueves, 23 de abril de 2015

Castellar Colorat organitza una visita guiada pel Crevillent medieval

L’associació CASTELLAR COLORAT, AMIGUES I AMICS DEL PATRIMONI CULTURAL DE CREVILLENT convida a les crevillentines i crevillentins a assistir a una visita guiada pel Crevillent medieval organitzada per al proper diumenge 26 d’abril. L’hora d’inici serà a les 18:00 i finalitzarem sobre les 19:30 de la vesprada, el punt de partida és a la porta de l'ambulatori / Centre de Salut de Crevillent.

La visita serà guiada per l’arqueòleg i historiador crevillentí JOSEP MENARGUES, qui ha realitzat diversos estudis de recerca sobre l’edat mitjana de la nostra localitat.

Durant la visita coneixerem com estava estructurat el nostre poble en època medieval, se’ns explicaran les zones del nucli històric i els elements que formaven part d’aquest espai i que han donat origen a l’actual població. Per a complementar l’activitat, es repartiran plànols didàctics on s’assenyalaran els diferents indrets i llocs destacats que veurem i dels quals se’ns parlarà.

La visita és totalment lliure i gratuïta, no cal cap inscripció. Si voleu conèixer amb profunditat la nostra història medieval no podeu faltar a la visita, us esperem.Associació Castellar Colorat / Amigues i amics del Patrimoni Cultural de Crevillent