jueves, 23 de abril de 2015

Compromís considera necessari elaborar un pla director d'infraestructures deportives

Compromís per Crevillent ha manifestat que la pròxima corporació haurà d'elaborar un Pla Director d'Infraestructures donada l'actual situació d'algunes instal·lacions esportives en el municipi.

D'una banda caldrà valorar si al final es porta a terme, tal com està projectat la Ciutat Esportiva que necessitats queden pendents per completar la xarxa d'infraestructures i instal·lacions esportives. De moment ja se sap que no es disposarà d'una piscina municipal d'estiu i que des de Compromís considerem que és una infraestructura en la qual s'ha de treballar i fer realitat aquesta propera legislatura.

En aquests moments les instal·lacions esportives de l'annex al Camp Municipal de Futbol es troben en un estat de deteriorament important que no es poden resoldre amb simples pegats, com s'està actuant ara.

Per posar un exemple, l'esport base ha de ser la nostra prioritat per ser el futur de l'esport en aquest poble, i en el cas del futbol tenen veritables dificultats per la falta d'un altre camp de gespa artificial. Molts nens i nenes segueixen entrenant en camps de terra i és difícil trobar hui en qualsevol municipi del nostre entorn unes instal·lacions en un estat bastant deficient com els nostres.

D'altra banda el Camp Municipal de Futbol té importants mancances. Les grades i els vestidors estan força deteriorades i no reuneixen els requisits mínims de accesibilidad. A més, cal començar a estudiar que el mateix camp de gespa té ja anys i és necessari a curt termini la seua renovació.

A més els usuaris exigeixen ampliar l'actual cantina per donar un millor servei del que actualment es veu molt limitada pel limitat espai existent.

A tot això cal afegir la manca de vestuari per a les nenes i dones que practiquen el futbol o un altre esport en el propi annex com l'atletisme.

Per Marcelino Giménez, candidat de Compromís per Crevillent i un dels responsables del programa de govern d'esports ha manifestat que "totes aquestes reparacions en uns casos o ampliacions en altres requereixen inversions importants que cal planificar i prioritat per això és important quan s'inicie la propera legislatura l'elaboració d'un Pla Director d'Infraestructures Esportives comptant amb la participació efectiva i real de totes les entitats esportives de la localitats i que al seu torn de resposta també a la gran problemàtica dels runners crevillentins".

Aquest Pla ha de comptar també amb altres peticions d'altres esports i per això cal la seva participació.

Compromís